biszkopt 3 krąki
krem śmietankowy - 1op
krem czekoladowy 1 op
krem ajerkoniakowy 1 op
mleko
masło
papaja kandyz 10 dag
czekoladowe kulki 10 dag
galaretka w cukrze 1 op
bezy 10 dag
rurka czekoladowa 2 szt
dowolny alkohol 50ml
krem śmietankowy - 1op
krem czekoladowy 1 op
krem ajerkoniakowy 1 op
mleko
masło
papaja kandyz 10 dag
czekoladowe kulki 10 dag
galaretka w cukrze 1 op
bezy 10 dag
rurka czekoladowa 2 szt
dowolny alkohol 50ml
biszkopt nasączyć alkoholem wymieszanym z odrobina wody.Kremy
przygotować wg opisu na opakowaniu, ja dokładam zawsze odrobinę masła.
Każdym kremem przełożyć krążki biszkoptu. Wierzch tortu posmarować
najlepiej białym kremem, obsypac boki skórką, ułożyć bezy i galaretkę, w
środek nasypać czekoladowych kulek i umieścić rurki czekoladowe.
Schłodzić. Szybki w wykonaniu i zadowolenie wsród gości ;-)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz