Ciasta drożdżowe- małe wyroby:
czas : 15 minut
temperatura: 180-200stC
ciasta drożdżowe- średnie babki:
czas :30-40 minut
temperatura:160-180stC
ciasta drożdżowe- duże ciasta:
czas :50-90 minut
temperatura:160-180stC
Ciasta ucierane:
czas : 35-60 minut
temperatura:160-180stC
ciasta kruche - ciasteczka:
czas : 15-20 minut
temperatura: 200stC
ciasta kruche - nadziewane:
czas : 45-55 minut
temperatura:180-200 stC
serniki:
czas : 60-90 minut
temperatura:160-180stC
pierniki - drobne wyroby:
czas : 20-25 minut
temperatura: 170stC
pierniki - ciasto:
czas : 40-60 minut
temperatura: 150-180stC
ciasto biszkoptowe - babki, placki, spody tortowe:
czas : 30-60 minut
temperatura:180-200stC
ciasto biszkoptowe- rolady:
czas : 15-18 minut
temperatura: 200-220stC
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz